Офіційна презентація Made by Google, де компанія продемонструє свої нові смартфони, відбудеться завтра. Проте в Мережі вже можна побачити коротенькі відеоанбоксинги Pixel 8 та флагмана Pixel 8 Pro. Їх опублікував канал PBKreviews в YouTube.

Передбачувано, комплектації обох пристроїв залишаються мінімалістичними, де разом з гаджетами є кабелі для заряджання USB-C-to-USB-C, адаптери USB-C-to-USB-A для трансферу даних з попереднього пристрою, та фірмова документація.

Проте чимось доповнити всі останні інсайдерські розповіді ці відео не зможуть. Дизайн пристроїв вже встигла показати й сама компанія, ще й нові аксесуари. В цьому випадку можна хіба що ліпше роздивитися глянцевий корпус Pixel 8 та матовий Pixel 8 Pro.

Google Pixel 8:

Google Pixel 8 Pro:

 

Також Google вже «злила» й відео про можливості камер, на яких вона завжди акцентує окрему увагу.

На жаль, в нових роликах важко побачити, чи залишаться на корпусі фізичні слоти для SIM-карток. Раніше зустрічалася інформація, що нові смартфони Pixel можуть облишити такі, як вже друге покоління iPhone, яке продовжує (поки лише на ринку США) повний перехід на eSIM.

Нагадаю, що подивитися презентацію Google Pixel 8 та Pixel 8 Pro можна буде завтра, 4 жовтня, о 17:00 за київським часом.