Google опублікувала на YouTube відео, в якому розкрила дизайн майбутніх смартфонів Pixel 8 і Pixel 8 Pro. Примітно, що компанія це зробила напередодні презентації iPhone 15 від Apple, яка відбудеться 12 вересня. Про це пише Engadget.

У відео Google не вказує жодної конкретики про особливості чи характеристики смартфонів. Але уточнює, що вони будуть доступні для попереднього замовлення в день анонсу, тобто 4 жовтня.

Крім відео, Google додав нову цільову сторінку на Google Store, на якій представив Pixel 8 / 8 Pro, а також смартгодинник Pixel Watch 2. Видання 9to5Google звернуло увагу, що в альтернативному тексті до зображень вказано, що кольори представлених моделей – Рожевий (Rose) та Порцеляновий (Porcelain).

Недавно Google виклала в мережу симулятор із 360-градусним зображенням майбутнього смартфону Pixel 8 Pro, на що звернули увагу користувачі та почали ділитися відповідними зображеннями. Вони дають змогу побачити, що Pixel 8 Pro отримає новий датчик температури на задній панелі поруч із камерами. Крім того, смартфон зберігає слот для SIM-карти.