Черговий витік розкриває більше деталей про смартфон Pixel 8, презентація якого відбудеться вже 4 жовтня. Цього разу йдеться про можливості штучного інтелекту, завдяки яким користувачі зможуть редагувати зображення. Про це пише The Verge.

Новинка  Google матиме функцію Best Take, яка дозволить підставляти на фото обличчя з інших зображень. Про такі можливості смартфона стало відомо з реклами «Переходь на Pixel» (Switch to Pixel), яку опублікували на платформі X.

Ще один витік розкриває інформацію про оновлені силіконові чохли для Pixel 8 і Pixel 8 Pro. За даними Каміли Войцеховської (Kamila Wojciechowska), на яку посилається 9to5Google, чохли для Pixel 8 будуть доступні в рожевому, м’ятному, вугільному та сірому кольорах. А от для Pixel 8 Pro – у блакитному, вугільному, м’ятному та порцеляновому.

Pixel 8 від Google редагуватиме фото завдяки ШІ та отримає нові силіконові чохли

Раніше Google опублікувала на YouTube відео, в якому розкрила дизайн майбутніх смартфонів Pixel 8 і Pixel 8 Pro. У відео компанія не вказує жодної конкретики про особливості чи характеристики смартфонів. Але уточнює, що вони будуть доступні для попереднього замовлення в день анонсу, тобто 4 жовтня.