Вже традиційно в останні дні місяця Sony оголошує роздачу ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у жовтні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

The Callisto Protocol (PS5, PS4) — гра у жанрі survival horror, яку розробляла команда під керівництвом творця відомої серії Dead Space. The Callisto Protocol вийшла минулого року і мала стати “новим Dead Space”: за атмосферою вона дуже схожа на своїх попередників, але до геймплею і в гравців, і у критиків були досить серйозні питання.

 
Farming Simulator 22 (PS5, PS4) — остання на сьогодні частина симулятора фермерської діяльності, що виходила на “великих” ігрових платформах. Farming Simulator виходять майже щороку як на консолях та ПК, так і на мобільних системах, отримуючи покращену графіку, нову техніку, завдання тощо. Загалом серія вже налічує понад півтора десятки ігор, що продалися сукупним тиражем понад 25 млн екземплярів.

 
Weird West (PS5, PS4) — action/RPG з елементами імерсивного симулятору та виглядом згори. Гра базується на однойменному жанрі Weird West (фентезі вестерн) і розповідає історію мешканців Дикого Заходу, які стикаються з надприродними явищами.

 
Роздача стартує 3 жовтня, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри вересня. Нагадаємо, це Saints Row, Black Desert: Traveler Edition та Generation Zero.