Вже традиційно в останні дні місяця Sony оголошує роздачу ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у вересні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

Saints Row (PS4, PS5) — мабуть, найцікавіша пропозиція місяця. Ребут серії, що вийшов минулого року на всіх актуальних платформах, пропонує добре знайомий геймплей екшена від третьої особи у відкритому світі. На жаль, хоча критикам гра більш-менш сподобалась, гравці її оцінили значно гірше.

Black Desert: Traveler Edition (PS4) — корейська MMORPG у піджанрі “пісочниці”, глобальний реліз якої на ПК відбувся у 2016 р., а у 2019 гру було портовано на консолі PlayStation 4 та Xbox One. Traveler Edition містить у собі повну версію гри та додатковий пак з різними бонусами.

Generation Zero (PS4) — шутер від першої особи від Avalanche Studios, авторів Just Cause. У гри дуже цікавий сетинг: події Generation Zero відбуваються в альтернативній Швеції 1989 року, яку захопили роботи. На жаль, ігровий процес не дуже вразив як критиків, так і гравців — на Metacritic у гри рейтинги не дотягують до 60%, хоча у Steam відгуки все ж кращі: там Generation Zero має 74% позитивних оцінок.

Роздача стартує 5 вересня, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри серпня. Нагадаємо, це PGA Tour 2K23, Dreams та Death’s Door.

Крім того, Sony поділилася менш приємною новиною: компанія підвищує вартість передплати на 12 місяців для всіх тарифів PlayStation Plus. З 6 вересня нова вартість PS Plus Essential терміном на рік становитиме $80 / €72, PS Plus Extra – $135 / €126, і Premium – $160 / €152.