В Україні запобігли ввезенню незадекларованих iPhone 15 Pro Max. Їхня вартість оцінюється в майже 3 млн грн. Про це йдеться в повідомленні Держприкордонслужби України (ДПСУ) в Telegram.

«Чотирьом спробам ввезення незадекларованих iPhone 15 Pro Max на майже 2,8 млн гривень запобігли прикордонники в пунктах пропуску: «Рава-Руська», «Шегині» та «Порубне». В усіх випадках чоловіки потайки намагалися ввезти яблучні гаджети в Україну, не декларувавши їх», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Apple показала нові флагманські iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max під час презентації 12 вересня. Невдовзі після цього аналітик TF Securities Мінг-Чі Куо заявив, що iPhone 15 Pro Max користується високим попитом, але має більш тривалі термінами виробництва. Крім цього, за його оцінками, в 2023 році буде продано 80 млн одиниць iPhone 15.

Між тим, із початком продажів нової лінійки смартфонів iPhone 15, в Мережі почали з’являтися деструктивні тести. Особливо це стосується Pro-моделей, адже вони мають новий корпус з титановою рамкою та оновлену внутрішню структуру.

Приміром, дисплей моделі iPhone 15 Pro Max все ще дряпається та погано реагує на вогонь, задня кришка так само непогано витримує «порізи» ножем. Також iPhone 15 Pro Max виявився крихкішим за попередника.