YouTube розширяє можливості свого проєкту Creator Music та додає до нього функцію штучного інтелекту. Це допоможе творцям із пошуком музики до відео. Про це пише TechCrunch.

Досі Creator Music дозволяв авторам шукати конкретні пісні, виконавця або музичний жанр. Але невдовзі вони зможуть шукати музику, просто описуючи її тривалість або тип. Інструмент Creator Music запропонує потенційний варіант та його ціну. Функцію планують запровадити наступного року.

Крім того, YouTube готується інтегрувати інструмент ШІ в YouTube Studio. Він зможе генерувати дубляж іншою мовою, який автори після попереднього перегляду додаватимуть до своїх відео. Цей інструмент зараз проходить тестування, а наступного року стане більш доступним для широкого кола користувачів.

Раніше повідомлялося, що YouTube тестує автоматичне створення анотацій до відео за допомогою штучного інтелекту. Платформа пояснила, що створені штучним інтелектом анотації надають швидкий огляд відео, дозволяючи користувачеві вирішити, чи підходить воно йому.