Взагалі-то кросовер Peugeot e-3008 нової генерації має дебютувати ось на днях. Але інформації настільки багато, що про новий автомобіль майже все зрозуміло вже сьогодні. Хммм, автомобіль чи електромобіль?

Адже на перших світлинах бачимо напис саме e-3008, де літера Е зазвичай у «французів» позначає електромобіль. Нагадаємо, що вже давно йшлося про створення нової платформи, яка дозволить новому Peugeot e-3008 проїжджати до 700 км на одному заряді акумулятора. Напевно, тут допоможе й новий кузов-купе.

Адже попередньо було відомо, що нова генерація Peugeot e-3008 змінить формат. Тепер це не просто кросовер C-класу, а «молодіжний кросовер-купе» з похилим заднім склом: стильно та динамічно.

Й це доволі логічно, адже після Peugeot e-3008 має вийти кросовер Peugeot 5008 з більш традиційним дизайном та більш просторим салоном. Напевно, що обидві моделі отримають не лише електричні версії, але й гібридні – проте точної інформації про силові установки зараз немає.

Проте є інформація про салон нового Peugeot e-3008, який ми вже теж бачили. Його особливістю стане панорамний 21-дюймовий дисплей, що наче «підвішений» у повітрі.

Також всередині Peugeot e-3008 модна помітити сріблястий декор, фонове підсвічування, вигнуту центральну консоль та незвичне розміщення джойстика «автомату»: фактично на цьому самому великому дисплеї, біля керма. Таке розміщення унеможливлює встановлення важеля традиційної «механіки», то ж її напевно взагалі не буде.

Отже, чекаємо офіційного дебюту новинок Peugeot e-3008, аби підтвердити або спростувати здогадки та отримати повну технічну інформацію.