Вже незабаром має дебютувати новий Peugeot 3008 – орієнтовно це станеться восени поточного року. Але компанія Peugeot вже зараз почала розповідати деталі очікуваної новинки. Наприклад, вже відомо про салон: він знову буде виконаний за концепцією Peugeot i-Cockpit, але тепер стане «панорамним».

Перш за все, йдеться про великий 21-дюймовий заокруглений дисплей, що наче огортає водія та розділений на дві функціональні частини: область панелі приладів та зона керування мультимедійним контентом. Зверніть увагу, що дисплей встановлено на прихованій ніжці й складається враження, наче він «літає». Враження левітації дисплея підкреслено також за допомогою контурного освітлення, колір якого можна обирати за власним бажанням.

Крім того, салон Peugeot 3008 привертає увагу додатковим блоком сенсорних перемикачів: їх функції можна налаштовувати відповідно до вподобань водія. А ще кросовер Peugeot 3008 отримає й нове кермо, на якому теж будуть сенсорні кнопки на спицях. До речі, зверніть увагу: джойстик керування «автоматом» відтепер встановлено на площині дисплея, справа від керма. Це дозволило вивільнити простір на центральній консолі та облаштувати там більше місця для речей.

Отже, новий салон – це перша, проте точно не остання цікава деталь нового Peugeot 3008. Тож чекаємо нових «відкриттів» та дебюту автомобіля загалом!