Вже традиційно в останні дні місяця Sony оголошує роздачу ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у серпні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

PGA Tour 2K23 (PS4, PS5) — остання на сьогодні частина відомого симулятора гольфу, що вийшла наприкінці минулого року практично на всіх ігрових платформах.

 
Dreams (PS4) — мабуть, найцікавіша пропозиція цього місяця. Ексклюзивний проєкт PlayStation від розробників LittleBigPlanet, що вийшов на PS4 у 2020 р., Dreams — це гра-пісочниця, в якій гравці самі створюють контент будь-якого типу — навіть нові ігри.

 
Death’s Door (PS4, PS5) — ізометричний пригодницький бойовик, в якому гравець бере на себе роль “жнеця смерті” у вигляді… маленького ворона. Гра вийшла наприкінці 2021 р. й отримала загалом схвальні відгуки критиків, яким геймплей і складність Death’s Door нагадали такі ігри як The Legend of Zelda та Dark Souls.

Роздача стартує 1 серпня, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри липня. Нагадаємо, це Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle, Alan Wake Remastered та Endling: Extinction is Forever.