Деякий час тому компанія Samsung запустила спеціальну сторінку Try Galaxy, завітавши на яку користувачі iPhone можуть побачити, як саме виглядає OneUI та мінімально зазирнути у «світ Android» очима Samsung. Це може й не найліпша, але все ж демонстрація конкурентного продукту потенційним покупцям.

Тепер Try Galaxy має новий цікавий трюк. Раніше на сторінці можна було побачити інтерфейс звичайного смартфона, але зараз, склавши два iPhone поряд, можна віртуально випробувати роботу на відкритому Galaxy Fold. 

Apple (поки що) не виготовляє складані смартфони, а частина охочих випробувати такий формфактор так чи інакше складається зі світчерів з iPhone. І з новою функціональністю, та за наявності двох iPhone під рукою, потенційний покупець Galaxy Fold може мінімально оцінити переваги такого пристрою.

Samsung Try Galaxy тепер дозволяє симулювати роботу розкритого Galaxy Fold за допомогою двох iPhone

Пішовши таким шляхом можна побачити роботу Quick Share та Samsung Health, наочно оцінити переваги в мультитаскінгу з розділенням дисплея та навіть функції FlexCam.

Samsung також поділилася статистикою, згідно з якою Try Galaxy встигли випробувати 7 млн користувачів з усього світу. Тож заразом компанія додала на сторінку ще 20 мов (серед яких навіщось є й російська).