У WhatsApp з’явився перемикач, який дозволить користувачам надсилати високоякісні зображення HD-якості. Про це заявив генеральний директор Meta Марк Цукерберг, повідомляє The Verge.

«Обмін фотографіями в WhatsApp щойно отримав оновлення, – зазначив він. – Тепер ви можете надсилати фотографії у форматі HD».

Протягом наступних кількох тижнів функцію запровадять для користувачів по всьому світу, щоб надсилати зображення з Android, iOS або інтернету. Одержувачі при цьому бачитимуть спеціальну позначку, яка позначатиме фотографії високої якості. Крім цього, невдовзі у WhatsApp з’явиться підтримка HD-відео.

Недавно повідомлялося, що WhatsApp додає можливість швидко надсилати короткі відеоповідомлення. Функція діятиме за принципом голосових повідомлень, які сервіс вже пропонує.

Відеоповідомлення можуть тривати до 60 секунд і автоматично відтворюватимуться без звуку, коли одержувач відкриє чат. Щоб надіслати короткий ролик, треба натиснути на іконку голосового повідомлення та перевести його в режим відео.