WhatsApp додає можливість швидко надсилати короткі відеоповідомлення. Функція діятиме за принципом голосових повідомлень, які сервіс вже пропонує. Про це повідомляє The Verge.

Генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг поділився коротким відеороликом про цю функцію та показав циклічні відео, надіслані за її допомогою.

Відеоповідомлення можуть тривати до 60 секунд і автоматично відтворюватимуться без звуку, коли одержувач відкриє чат. Щоб надіслати короткий ролик, треба натиснути на іконку голосового повідомлення та перевести його в режим відео.

WhatsApp вже давно пропонує можливість надсилати відео, але нова функція робить цей процес більш оперативним. Вона буде доступна всім охочим протягом найближчих тижнів.

До слова, недавно у WhatsApp з’явилися канали, Україна однією з перших отримала доступ до функції. Каналами можуть користуватися люди, організації та бізнеси. Адміністратори матимуть змогу надсилати текст, відео, фото, наклейки або опитування. При цьому в них не буде можливості додавати підписників на свій канал.