Samsung Galaxy S24 Ultra не збільшить вагу та може отримати титанове шасі

Стандартні флагманські смартфони переважно використовують серед матеріалів корпусу скло та алюміній. Виключенням з цього правила спадють на думку лише Pro-версії iPhone, які вже декілька років поспіль виходять зі сталевою рамкою. Цього року iPhone 15 Pro, за інформацією інсайдерів, має отримати титанове шасі. Можливо, наступна флагманська модель від Samsung доєднається до такого списку.

Як розповів у своєму Twitter-акаунті інсайдер Ice Universe, Samsung Galaxy S24 Ultra також матиме титанову рамку, а вага всього пристрою складатиме 233 грами. Таким чином наступна модель не переважить поточну Galaxy S23 Ultra, яка важить 234 грами, а на додачу до цього ще й покращить його витривалість, адже титан значно міцніший за алюміній.

Раніше Samsung Galaxy S24 Ultra вже зʼявлявся у повідомленнях інсайдерів. Наступний флагман виробника може оновити дисплей та збільшити роздільну здатність одного з модулів телефото (з 3-кратним оптичним наближенням) з 10 до 50 МП. При цьому основний сенсор, перископічний та селфі-камера залишаться успадкованими від поточної моделі.

Якщо компанія не змінить звичний графік, то Samsung Galaxy S24 Ultra навряд з’явиться раніше початку наступного року. До того моменту ми ще встигнемо дізнатися чимало деталей від інсайдерів. Але перші згадки вже додають цікавості наступному оновленню.