Перші рендери iPhone 16 Pro Max демонструють збільшений дисплей

До анонсу нової лінійки iPhone 15 все ще залишається близько чотирьох місяців, але це не заважає інсайдерам робити прогнози стосовно наступного покоління смартфонів Apple, яке мають представити у вересні 2024 року.

До слова, iPhone 15 Pro має стати найбільш суттєвим оновленням за останні роки – смартфон отримає новий, більш заокруглений дизайн, титанову рамку корпуса, вдосконалену камеру і, звісно, порт USB-C. А ось iPhone 16 Pro й iPhone 16 Pro Max приписують дисплеї з більшою діагоналлю, про що ми нещодавно розповідали.

Тепер же в мережі з’явились перші рендери, завдяки яким можна порівняти розміри iPhone 15 Pro Max й iPhone 16 Pro Max (цілком можливо, що модель буде називатися iPhone 16 Ultra). Як бачимо, діагональ дисплея збільшиться до 6.9″. При цьому іншим буде і співвідношення сторін екрана, адже ширина смартфона майже не зміниться (+0.5 мм), а ось висота збільшиться на 5.2 мм.

Очікується, що iPhone 16 Pro також отримає дисплей більшої діагоналі – 6.3″. Збільшені розміри смартфона, зокрема, дозволять Apple встановити у нього перископний телеоб’єктив.