Лише за результатами чотирьох тижнів прокату стрічка «Барбі» / Barbie Грети Гервіг стала найбільш касовою серед усіх проєктів студії Warner Bros. Pictures в Україні. Фільм уже зібрав 110,2 млн грн, обійшовши фінальні збори попереднього лідера, повідомив офіційний дистриб’ютор Warner Bros. Pictures компанія Kinomania.

До виходу «Барбі» найбільш успішним фільмом Warner Bros. Pictures в Україні був «Аквамен». Стрічка режисера Джеймса Вана з Джейсоном Момоа в головній ролі стартував у національному прокаті в грудні 2018 року. Його фінальні касові збори сягнули 108,7 млн грн.

Зауважимо, що «Барбі» режисерки Ґрети Ґервіґ став найкасовішим у світі фільмом, знятим жінкою. В українських кінотеатрах «Барбі» стартувала 20 липня. Прокат стрічки в кіно досі триває.

Раніше повідомлялося, що «Барбі» за перший вікенд зібрала в прокаті в США $155 млн. Це стало найвищим показником за всю історію американського прокату для фільму, який зняла жінка-режисерка. Попередній рекорд належить стрічці «Капітан Марвел» / Captain Marvel Анни Боден, яка зібрала $153 млн.