Бій у клітці між Марком Цукербергом та Ілоном Маском закінчився, навіть не розпочавшись. Про це повідомляє Ars Technica.

У Threads генеральний директор компанії Meta Цукерберг заявив, що йому набридло говорити про бій, оскільки Ілон Маск ніколи не ставився до цього серйозно.

«Я думаю, ми всі можемо погодитися, що Ілон несерйозний, і настав час рухатися далі», – сказав гендиректор Meta.

Ідею влаштувати бій у клітці між мільярдерами в червні запропонував Ілон Маск. Тоді Марк Цукерберг, який тренується з бійцями змішаних єдиноборств, попросив прислати йому координати місця двобою.

Скидалося на те, що Ілон Маск теж був серйозно налаштований щодо поєдинку. Він запропонував транслювати подію в прямому ефірі з метою благодійності.

Тепер Марк Цукерберг стверджує, що його опонент продовжував відкладати бій, начебто сподіваючись продовжити жартувати в інтернеті, але не бажаючи призначати реальну дату. За його словами, Ілон Маск лише запропонував дату тренувального раунду в октагоні в будинку гендиректора Meta.

«Ілон не підтверджує дату, потім каже, що йому потрібна операція, а тепер просить провести тренувальний раунд на моєму задньому дворі, – написав Марк Цукерберг на Threads. – Якщо Ілон коли-небудь серйозно поставиться до реальної дати і офіційної події, він знає, як зі мною зв’язатися».

Водночас Ілон Маск на платформі X жартує так, нібито від поєдинку відступився саме Марк Цукерберг. Його версія полягає в тому, що гендиректор Meta начебто занадто боявся тренувального бою. Тепер власник X жартує, що все одно з’явиться на незаплановане тренування.

«Я постукаю в його двері і вимагатиму бою», – написав Ілон Маск на X.

Можливо, двобій технологічних гігантів так ніколи й не відбудеться. Втім, Марк Цукерберг лишив шанс цій ініціативі.

«Я люблю цей вид спорту, і я був готовий битися з того дня, як Ілон кинув мені виклик, – зазначив він. – Якщо він коли-небудь погодиться на реальну дату, ви почуєте це від мене. До тих пір, будь ласка, вважайте, що все, що він скаже, не було узгоджено».