Ілон Маск пропонував Марку Цукербергу влаштувати поєдинок вже цього понеділка. Про це повідомив відомий журналіст та письменник Волтер Айзексон на платформі X.

«Я отримав це повідомлення від Ілона Маска о 4:44 ранку за тихоокеанським часом зі скріншотом деяких текстових повідомлень, в яких він каже Марку Цукербергу, що вони повинні битися цього понеділка в будинку Цукерберга в Пало-Альто», – написав він.

Якщо вірити скріншоту, то Ілон Маск запропонував Марку Цукербергу провести тренування в будинку гендиректора Meta. Натомість той відповів, що Маску варто тренуватися самостійно, якщо він справді налаштований провести двобій.

«Я не хочу продовжувати розкручувати те, що ніколи не станеться, тому ти маєш або вирішити, що збираєшся це зробити, і зробити це якнайшвидше, або ми повинні рухатися далі», – йдеться у відповіді Цукерберга.

Зрештою Ілон Маск написав, що він буде в Пало-Альто в понеділок та запропонував провести бій у будинку Цукерберга.

Раніше Ілон Маск повідомив, що місцем очікування двобою буде «стародавній Рим». За його словами, він узгоджував місце поєдинку з прем’єр-міністром та міністром культури Італії.

Епопея з розрекламованим двобоєм почалася цього літа, коли мільярдер запропонував гендиректору Meta влаштувати бій в клітці. Але попри гучні заяви місце та дата бійки не визначені, а її вірогідність – досі під питанням.