Генеральний директор Meta Марк Цукерберг покладає великі надії на платформу Threads. Про це повідомляє The Verge.

Під час телефонної розмови з інвесторами його запитали про очікування щодо довгострокового успіху нової соцмережі. За словами Цукерберга, це «дивна аномалія в технологічній індустрії, що досі не було подібного додатку для текстових розмов, який би охопив 1 мільярд людей».

І хоча до клубу з 1 млрд користувачів Threads ще далеко, мережа досягла 100 млн реєстрацій швидше за будь-який інший споживчий програмний продукт в історії.

Останнім часом кількість користувачів платформи значно зменшилася, хоча минулого тижня гендиректор Meta заявив, що Threads щодня користуються «десятки мільйонів» людей.

На його переконання, основним завданням соцмережі з-поміж іншого є покращення утримання користувачів у додатку.

«Я абсолютно впевнений, що ми зможемо влити достатньо палива в цю справу, щоб допомогти їй розвиватися», – переконаний Марк Цукерберг.

Meta ще не просуває Threads в Instagram чи Facebook і не витрачає кошти на його маркетинг. При цьому, за словами Цукерберга, Threads не вводитиме рекламу, поки не досягне «сотень мільйонів» користувачів.

«Я думаю, що ми просто зосереджені на тому, щоб скористатися цією чудовою можливістю, яку ми не очікували в такому масштабі, – підкреслив він. – Попереду нас чекає довгий шлях».

Нагадаємо, що в Treads додали варіант стрічки Following. Вона справді дозволяє побачити дописи виключно тих акаунтів, на які користувач підписався, ще й в хронологічній послідовності. При цьому алгоритмічний варіант For You також залишився. Щоб побачити перемикач між ними потрібно тапнути по кнопці Home на нижній панелі або по логотипу Threads над стрічкою.