Запуск власної версії Twitter від Meta — Threads — відбувся не так давно й одразу було очевидно, що соціальна мережа потребує деяких вдосконалень. Одним з найбільших запитів була хронологічна стрічка з підписок, адже в її першому варіанті вона була виключно алгоритмічною й також демонструвала пости від акаунтів, на які користувач не був підписаним.

Правління компанії майже одразу відреагувало, й в дуже вільній формі відповіло, що працює над майбутніми покращеннями. На щастя, довго чекати на таки не довелося.

Наразі в Treads додали варіант стрічки Following. Вона дійсно дозволяє побачити дописи виключно тих акаунтів, на які користувач підписався, ще й в хронологічній послідовності. При цьому алгоритмічний варіант For You також залишився. Щоб побачити перемикач між ними потрібно тапнути по кнопці Home на нижній панелі або по логотипу Threads над стрічкою.

В Threads вже додали хронологічну стрічку з підписок, але не за замовчуванням

Стрічку Following почали додавати у застосунки на iOS та Android вчора ввечері й поступово всі користувачі її побачать, якщо ще ні.

На жаль, притаманні Meta рішення все одно не обійшли стрічку Following стороною, тому встановити її за замовчуванням неможливо. Так само як в Instagram, при кожному відкритті застосунку користувачу демонструється алгоритмічна стрічка. Тому до її хронологічного варіанту потрібно щоразу самостійно переходити, виконуючи пару зайвих тапів. Позиція, на якій користувач зупинився минулого разу, при цьому також втрачається.