Reddit починає тестувати нову «Офіційну» позначку, яка полегшить визначення автентичності облікового запису. Про це пише The Verge.

Така позначка з’явиться на всьому сайті, а це означає, що модератори окремих сабредитів не повинні будуть перевіряти конкретні акаунти.

«Від сьогодні ми розпочинаємо раннє тестування розміщення візуального індикатора на певних профілях, щоб забезпечити доказ автентичності, зменшити кількість підробок і підвищити прозорість на всій платформі, – повідомив адмін Reddit. – Наразі це доступно лише для *дуже* невеликої (двозначної) кількості профілів, що належать організаціям, із якими ми вже маємо існуючі відносини і які зацікавлені у взаємодії з редакторами та спільнотами на нашій платформі».

Reddit тестує «Офіційні» позначки, щоб перевіряти справжність профілів

Поки позначки «Офіційний» можна побачити лише в додатках Reddit для iOS та Android.

«Коли ми оцінимо результати експерименту, ми продовжимо його – зокрема, перенесемо на інші платформи», – додав адмін.

Також Reddit оголосив про покращення доступності, щоб його додатки для iOS та Android краще працювали з пристроями для читання з екрана.

До слова, недавно повідомлялося, що Reddit бере під контроль r/malefashionadvice, який вважається одним із найбільших протестних сабредитів. Він став приватним на знак незгоди зі змінами у ціноутворенні API платформи.