X Corp. знижує ціни на рекламу, намагаючись повернути бренди на платформу, що належить Ілону Маску. Про це пише The Wall Street Journal із посиланням на електронні листи, надіслані рекламодавцям.

Соціальна мережа, раніше відома як Twitter, пропонує нові стимули для певних форматів реклами в США і Великій Британії.

X почала пропонувати деяким рекламодавцям знижені ціни на відеорекламу, яка розміщується поряд зі списком популярних тем у вкладці «Explore». Такі оголошення надають брендам 24-годинне розміщення у верхній частині списку популярних тем сайту. З-поміж іншого, соцмережа пропонує також знижку в 50% на будь-які нові замовлення цієї реклами до 31 липня.

«Мета цих знижок – допомогти нашим рекламодавцям збільшити охоплення у вирішальні моменти в Twitter, такі як Чемпіонат світу з футболу серед жінок», – йдеться в одному з електронних листів.

Крім цього, соцмережа попереджає рекламодавців, що з 7 серпня облікові записи брендів втратять верифікацію, якщо вони не витратили щонайменше $1 тис. на рекламу за попередні 30 днів або $6 тис. за попередні 180 днів.

Нещодавно Ілон Маск заявив, що грошовий потік Twitter залишається негативним через майже 50% падіння доходів від реклами та велике боргове навантаження. Він зазначив, що Twitter не побачив збільшення доходів від реклами, яке очікувалося в червні. Але додав, що липень є трохи більш обіцяючим.