Перша інформація про мобільний проєкт Assassin’s Creed Codename Jade від Ubisoft / Level Infinite (Tencent) з’явилася менш ніж рік тому, і ось вже скоро розпочинається закрите бета-тестування гри.

Нагадаємо, Assassin’s Creed Codename Jade – це мобільний проєкт з відкритим світом та графікою рівня великих Assassin’s Creed 5-7 річної давності. Місто подій – Древній Китай, 215 до н. е., тобто той самий рік, коли почалось створення Теракотової армії імператора об’єднаного Китаю Цінь Ши-хуанді. У Assassin’s Creed Codename Jade гравцям вперше в історії серії дозволять створити власного персонажа, що буде учнем легендарного асасина Вей Ю, якого згадували у попередніх частинах серії.

У грі буде столиця стародавнього Китаю Сяньян, Великий китайський мур, значні ділянки якого були збудовані за часів імператора Цінь, і, звісно ж, та сама Теракотова армія.

Початок закритого бета-тестування на iOS та Android на американських та західноєвропейських серверах заплановано на 3 серпня 2023 р. Як взяти участь в бета-тесті, можна дізнатися з новини на сайті гри.