Вже традиційно Sony починає “додаткову” роздачу ігор для дорожчих тарифів PS Plus у другій половині місяця, через пару тижнів після загального анонсу для всіх пакетів, включно з базовим PS Plus Essential. Так, з 18 липня для передплатників тарифів Extra і Premium стануть доступні такі ігри для PS4 і PS5:

It Takes Two (PS4, PS5) – пригодницький бойовик, грати в який можна, згідно з назвою, виключно вдвох, у кооперативному режимі (причому запросити друга у гру можна навіть у випадку, коли у нього цієї гри немає).

Sniper Elite 5 (PS4, PS5) – остання на сьогодні частина популярної серії тактичних шутерів, де гравець вживається у роль снайпера часів Другої світової війни.

Snowrunner (PS4, PS5) — симулятор водія вантажівки, який доставляє вантаж по бездоріжжю у відкритому світі.

World War Z (PS4, PS5) — кооперативний шутер від третьої особи, в якому група гравців відбивається від навали зомбі.

The Ascent (PS4, PS5) — action/RPG у стилі кіберпанк з дуже детальним світом, якісною графікою і непоганими відгуками як критиків, так і гравців.

Undertale (PS4) — рольова гра з “ретро”-графікою, що вийшла у Steam ще у 2015 р. і має там виключно схвальні відгуки. У наступні роки гру портували на PS4, PS Vita, Nintendo Switch та Xbox One.

Dynasty Warriors 9 (PS4) — остання на сьогодні частина відомої японської серії ігор у жанрі hack and slash, що заснована на китайському середньовічному романі “Трицарство” і додає до реальної історичної боротьби трьох царств елементи фентезі.

Також з 18 липня до каталогу PS Plus Extra та Premium потраплять SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (PS4), Melty Blood: Type Lumina (PS4), Dysmantle (PS4, PS5), Circus Electrique (PS4), Samurai Warriors 5 (PS4), My Little Pony: A Maretime Bay Adventure (PS4, PS5), Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R (PS4, PS5) та Monster Jam Steel Titans (PS4).

Додатково каталог “класики” тарифу PS Plus Premium поповниться наступними іграми з PSP та PS1: Gravity Crash Portable (PS4, PS5), Twisted Metal (PS4, PS5) та Twisted Metal 2 (PS4, PS5).