Вже традиційно в останні дні місяця Sony оголошує роздачу ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у липні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle (PS4, PS5) – мабуть, найцікавіша пропозиція місяця. Шоста частина у серії Black Ops (і сімнадцята — у загальній серії Call of Duty) вийшла у 2020 році, події гри хронологічно відбуваються між Call of Duty: Black Ops (2010) і Call of Duty: Black Ops II (2012) — на початку 80-х минулого сторіччя, під час тої самої Холодної війни. Call of Duty: Black Ops Cold War отримала переважно схвальні відгуки критиків та гравців: так, у Steam у неї 76% позитивних рецензій.

 
Alan Wake Remastered (PS4, PS5) — покращена версія одного з найкращих пригодницьких бойовиків з елементами горору, оригінальна версія якого вийшла ще у 2010 р. Гра від розробників Max Payne пропонувала захоплюючий сюжет, якісну графіку і цікавий геймплей — але була доступна лише на консолях Xbox та ПК. Оновлена версія вийшла у 2021 році і нарешті з’явилася також і на PlayStation. Ремастер має дещо оновлену графіку, але покращення у порівнянні з оригіналом незначні та лише візуальні: ігрову механіку розробник залишив без змін.

 
Endling: Extinction is Forever (PS4, PS5) — пригодницька інді-гра у жанрі survival, що вийшла минулого року на всіх основних платформах, а цього року була портована ще й на Android та iOS. Розробник називає гру “екологічною пригодою”: Endling: Extinction is Forever розповідає історію матері-лисиці, яка намагається вберегти своїх дитинчат.

Роздача стартує 4 липня, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри червня. Нагадаємо, це NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 та Trek to Yomi.