Протести користувачів проти нової політики Reddit не вщухають. І поки деякі субредіти прибрали NSFW-контент та повернулися до звичайного життя, інші навпаки, почали страйкувати. Так нещодавно до протестів з NSFW-контентом приєднався найбільший субредіт шанувальників Cyberpunk 2077 – r/cyberpunkgame у якому понад 1,1 млн користувачів.

І, звісно ж, користувачі засипали субредіт NSFW-скриншотами зі своїми ігровими персонажами. Здебільшого йдеться про жіночу версію Ві, але є й інші варіанти. Скриншоти, варіанти косплею, NSFW-арт з Cyberpunk 2077 існували на цьому субредіті завжди, як частина культури та світу Cyberpunk 2077, яка все ж таки має рейтинги PEGI 18 та ESRB M, тобто для дорослих. Але зараз субредіт майже на 100% складається з NSFW-контенту з Cyberpunk 2077 та Cyberpunk: Edgerunners.

Цікаво, що сам факт протестів проти корпоративної політики на інтернет-платформі самої корпорації – це дуже кіберпанківська фішка, яка відповідає стилістиці самої гри, та в черговий раз демонструє, що ми вже давно живемо у цьому самому кіберпанку.