Стримінговий сервіс Netflix, схоже, працює над тим, щоб зробити рекламні паузи трохи менш повторюваними та, можливо, трохи більш терпимими. Про це повідомляє Gizmodo.

Netflix прагне запровадити інновації в «епізодичних» рекламних кампаніях. За повідомленням Financial Times, яке посилається на рекламних лідерів, у базовому пакеті з рекламою (Basic with Ads) користувачам Netflix показуватимуть серію взаємопов’язаних рекламних оголошень під час перегляду фільму чи серіалу.

Це означатиме, що цільові оголошення не повторюватимуться знову й знову під час рекламної паузи. Але користувачі, ймовірно, бачитимуть рекламу схожих продуктів протягом кількох перерв.

Глядачі Basic with Ads вже бачать від чотирьох-п’яти хвилин реклами на годину перегляду. Рекламу показують на початку та впродовж контенту, а годинне шоу може мати одну перерву на початку та ще три – впродовж епізоду.

Нагадаємо, що недавно Netflix оголосив, що канадські користувачі більше не матимуть доступу до найдешевшого рівня підписки на потокове мовлення, який не включає рекламу. Після скасування тарифу Basic користувачі, які звикли платити 9,99 канадських доларів на місяць, тепер змушені або перейти на тариф із рекламою за 5,99 канадських доларів, або платити 16,49 канадських доларів на місяць за тарифний план Standard.