Інженерні семпли різних пристроїв настільки часто «зливають» в Мережу задовго до навіть анонсів, що вже давно існує теорія, що це все частина маркетингових кампаній, а не випадковість. Однак, таким чином фани можуть дізнатися, як саме буде виглядати наступна цікава їм модель гаджета. На цей раз таким став смартфон Google Pixel 8 Pro.

Його фото потрапили на Reddit (на момент публікації пост вже видалено). Там вказано, що пристрій є одним з тестових варіантів команди розробки. Як нещодавно було з Pixel 7a, тут також можна побачити лише заблокований смартфон, але деякі деталі зовнішності та характеристик все одно є.

Так, кодова назва смартфона — husky, а наліпка Zuma на задній частині вказує на новий чип Tensor G3. Також тут можна побачити ємність оперативної пам’яті, яка складає 12 ГБ LPDDR5 від Samsung, та 128-гігабайтний накопичувач виробництва SKHynix. І попри те, що на фото лицьової частини сам пристрій знаходиться в чохлі, можна зрозуміти, що екран наступного флагмана від Google все ж стане пласким.

Уважні фани також побачать збільшений радіус кутів корпусу, а також деякі зміни в камерах. Виріз для трьох сенсорів тепер буде один, й він помітно вищий та ширший за попередні. Отвір мікрофона та інші допоміжні датчики знаходяться між першою та другою камерами. А от за всю цю зону винесені спалах та інфрачервоний температурний датчик.

Такі зображення інженерних зразків все ж підтверджують напрямок руху, який задали попередні «зливи» про наступний флагман компанії. З часом їх має стати трохи більше, адже ми по трохи наближаємося до презентації нових Pixel, яка скоріше за все має відбутися восени.