Оновлення найдешевшої версії смартфонів Pixel з індексом А зазвичай з’являється у проміжку між флагманськими моделями. Цього року новинки ще не було й до її виходу залишається пара місяців. Але Pixel 7a вже засвітився на фото, разом з деякими деталями щодо оновлень.

Минулого року вже зустрічалися чутки, що Pixel 7a має отримати чимало апгредів порівняно з попередниками, де разом з новим чипом Tensor G2 (як у «старших» версій) смартфон мав змінити камери та отримати підтримку 5-ватного індукційного заряджання.

Тепер на сторінках Zing News з’явилися зображення наступної моделі та деякі деталі про оновлення. Так, Pixel 7a має отримати оновлений дизайн блока камер, який зроблено у стилі Pixel 7 та 7 Pro. При цьому фронтальна сторона практично не зазнала змін. Разом з цим смартфон так само має USB-C, слот для SIM-карти та помітний захист від води та пилу на її тримачі.

Дана модель не повністю працездатна (скоріше за все заблокована виробником), але дає можливість побачити, що ємність накопичувача так і залишилася 128 ГБ, але ось оперативної пам’яті побільшало — тепер 8 ГБ, а не 6. Скоріше за все на іншу конфігурацію розраховувати не доведеться, адже такі моделі зазвичай продаються без додаткових опцій.

З’явилися зображення з Google Pixel 7a. Смартфон отримає новий дизайн блока камер та більше оперативної пам’яті

До того, як смартфон було заблоковано, власник апарата звернув увагу на частоту оновлення зображення у 90 Гц та 12-мегапіксельні камери. На жаль, будь-яких підтверджень цьому немає. 

Попередні дешевші моделі компанія анонсувала на своїй конференції Google I/O. Цього року вона запланована на 10 травня, де скоріше за все й буде представлено Pixel 7a. А до того часу ми ще встигнемо дізнатися більше деталей про новинку.