Стримінговий сервіс Spotify розглядає можливість додавання повнометражних музичних відео у свій додаток. Про це пише Engadget із посиланням на Bloomberg.

За інформацією джерел, компанія веде переговори з потенційними партнерами. Але поки неясно, хто підтримає цю функцію і коли вона може з’явитися. Наразі відео на Spotify обмежується подкастами, 30-секундними сюжетними кліпами та 10-секундними GIF-файлами, які зациклюються під час прослуховування певної пісні.

У березні медіагігант запустив домашню стрічку, подібну до TikTok, але вона призначена більше для пошуку музики та подкастів, ніж для перегляду відео.

Ця концепція не є новою для потокових музичних сервісів. Приміром, Apple Music має музичні відео вже багато років. Але додавання Spotify допоможе йому відповідати Apple і може привабити аудиторію, яка в іншому випадку дивилася б відео на YouTube.

Це також додасть контенту до нової стрічки та допоможе Spotify залучити музично налаштованих глядачів із соціальних мереж, таких як Instagram і TikTok.

Нагадаємо, що недавно Spotify офіційно оголосив про редизайн свого десктопного додатка. Це має полегшити доступ до інформації про пісню чи подкаст, які слухає користувач.