Автомобіль BMW 5-серії нещодавно дебютував, проте вже готується до розширення лінійки. Серед іншого – внаслідок появи версій BMW M5 у кузовах «седан» та «універсал». Про це розповідає видання Carscoops.

Все зустрічаються перші світлини закамуфльованих прототипів BMW M5 – під час руху на тестовому полігоні та у статиці. Наразі важко розгледіти деталі та відмінності майбутніх «гарячих» версій, проте вже зрозуміло: варто очікувати власний передній бампер з великим отвором для повітря, збільшені колісні диски та гальма, фірмову вихлопну систему з рознесеними подвійними патрубками.

А ще варто очікувати електрифікацію автомобіля BMW M5 – на це натякають численні наліпки на тестових екземплярах. Прогнозується, що BMW M5 отримає PHEV-гібридний двигун на основі бензинового V8, який зможе видавати близько 800 «коней» потужності та 1000 Нм крутного моменту. Звісно, для реалізації такої потужності знадобиться повний привод.

Коли все це станеться? Напевно, автомобілі BMW M5 у кузовах «седан» та «універсал» будуть представлені та надійдуть до продажу вже у 2024 році – приблизно за рік після першої появи BMW 5-серії актуальної генерації.