Настало літо, і Sony традиційно анонсувала роздачу ігор у сервісі PS Plus на поточний місяць. Так, у червні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

NBA 2K23 (PS4, PS5) — відомий симулятор баскетболу від Visual Concepts, вже 24-та (!) частина у серії NBA 2K. Гра вийшла у вересні минулого року на всіх основних платформах і була не дуже високо оцінена гравцями.

Jurassic World Evolution 2 (PS4, PS5) — економічний симулятор, що базується на відомій кінофраншизі, в якому гравець займається менеджментом тематичного парку “Світ Юрського періоду”. Гра вийшла восени 2021 р. на всіх основних платформах та отримала загалом схвальні відгуки.

Trek to Yomi (PS4, PS5) — стильний чорно-білий сайд-скролер про феодальну Японію, який візуально дуже схожий на класичні японські самурайські фільми. Trek to Yomi вийшов рік тому і має досить непогані оцінки на всіх платформах.

Роздача стартує 6 червня, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри травня. Нагадаємо, це GRID Legends, Chivalry 2 і Descenders.