Фільм «Супермен: Спадщина» / Superman: Legacy отримав виконавців головних ролей. Після тривалих прослуховувань на ролі Кларка Кента / Супермена та Лоїс Лейн обрали відповідно Девіда Коренсвета («Політик», «Перлина») та Рейчел Броснахан («Чудова місіс Мейзел», «Чорний список»). Про це пише The Verge.

Поки невідомо, що нового принесе на великий екран майбутня стрічка від Warner Bros. Discovery із режисером Джеймсом Ґанном. Але вже зараз можна помітити дещо спільне із попередніми фільмами. Це – типаж головного героя, адже Девід Коренсвет справді схожий на минулого виконавця ролі Супермена Генрі Кавілла.

Реліз фільм заплановано на 11 липня 2025 року. Багато акторів після прослуховувань підписали тестові угоди, термін дії яких закінчується протягом кількох робочих тижнів, щоб уникнути можливого майбутнього страйку SAG-AFTRA.

Нагадаємо, що робота над «Супермен: Спадщина» / Superman: Legacy триває не перший рік. Торік керівництво студії DC заявило про повернення Генрі Кавілла до ролі Супермена, в якій він дебютував 2013 року у фільмі «Людина зі сталі» Зака Снайдера. Але невдовзі ці плани змінилися, і на головну роль вирішили обрати іншого актора. Джеймс Ґанн написав, що Кавілл не зіграє Супермена, адже новий фільм буде зосереджений на ранній частині життя супергероя.