Генрі Кавілл у жовтні повідомив, що знову повернеться до ролі «Супермена», в якій дебютував 2013 року у фільмі «Людина зі сталі» Зака Снайдера. Актор навіть пішов з популярного серіалу «Відьмак», в якому виконував головну роль Ґеральта з Рівії. Це було надійним індикатором, що студія DC має великі плани на Кавілла, проте в останній момент вона їх змінила.

Як повідомив сам актор у пості в Instagram, його «черга носити плащ минула».

«Я щойно мав зустріч з Джеймсом Ганном і Пітером Сафраном, і це сумна новина, друзі. Я, зрештою, не повернуся в ролі Супермена. Студія сказала мені оголосити про повернення ще в жовтні, до того, як вони найняли мене на роботу. Ця новина не найлегша, але таке життя. Зміна варти — це те, що трапляється. Я поважаю це.

Джеймс і Пітер мають будувати всесвіт. Я бажаю їм і всім, хто пов’язаний з новим всесвітом, найкращих успіхів і найщасливішої долі. Для тих, хто був поруч зі мною протягом багатьох років, ми можемо трохи поплакати, але потім ми повинні пам’ятати. Супермен все ще поруч» – написав Кавілл.

Режисер Джеймс Ганн та продюсер Пітер Сафран у жовтні очолили нещодавно створений в Warner Bros. Discovery підрозділ DC Studios, який має стати відповіддю на Marvel Studios. Тепер вони відповідають за розробку нового кіновсесвіту DC.

Одночасно із заявою Кавілла, Джеймс Ганн написав, що актор не зіграє «Супермена», адже новий фільм буде зосереджений на ранній частині життя супергероя.

«У нас з Пітером вже готовий список проєктів DC, і ми дуже раді цьому; на початку нового року ми зможемо поділитися захопливою інформацією про наші перші плани. Серед них – «Супермен». На початкових етапах наша історія буде зосереджена на більш ранній частині життя Супермена, тому персонажа не буде грати Генрі Кавілл» – повідомив Ганн.