Схоже, Ілон Маск справді серйозно налаштований на двобій із Марком Цукербергом і вже готується до майбутнього змагання. У своєму Twitter він повідомив про тренування з Лексом Фрідманом, який відомий як дослідник штучного інтелекту. Також він займається бразильським джиу-джитсу.

«Сьогодні ввечері провів тренувальний раунд із Лексом Фрідманом», – написав Маск.

Натомість Фрідман висловив захоплення тим, що мільярдери проявляють інтерес до бойових мистецтв та підтвердив інформацію про тренування із Маском. Також він опублікував відео, як він займався джиу-джитсу з гендиректором Meta.

«Ось відео, де ми з Марком Цукербергом тренуємося з джиу-джитсу. З нетерпінням чекаю на тренування з Ілоном Маском також. Надихає бачити, як Ілон і Марк починають займатися бойовими мистецтвами», – зазначив Лекс Фрідман.

До слова, канадський спортсмен та спеціаліст зі змішаних бойових мистецтв Жорж Сен-П’єр запропонував Ілону Маску свої послуги із підготовки до двобою.

«Я ваш великий шанувальник, і для мене було б великою честю допомогти вам і бути вашим партнером у підготовці до змагання проти Цукерберга», – написав спортсмен.

Гендиректор Tesla погодився на цю пропозицію.

«Гаразд, давайте зробимо це» – відповів він у Twitter.

Недавно Ілон Маск покликав гендиректора Meta на двобій у клітці. Марк Цукерберг у відповідь на це попросив скинути місцезнаходження для двобою. Маск запропонував клітку для бою від UFC у Лас-Вегасі, яка називається Vegas Octagon.

Президент Абсолютного бійцівського клубу UFC Дейна Вайт заявив, що мав розмову з обома мільярдерами, і вони «абсолютно серйозно» налаштовані на бій. Натомість мама Ілона Маска заборонила йому битися.