Ілон Маск та Марк Цукерберг «абсолютно серйозно» налаштовані на бій в октагоні UFC. Про це заявив президент Абсолютного бійцівського клубу UFC Дейна Вайт, повідомляє The Wrap.

«Я розмовляв з Марком та Ілоном вчора ввечері, обидва хлопці абсолютно серйозно налаштовані щодо цього», – сказав він під час «TMZ Live».

За його оцінками, глядацька аудиторія бою Цукерберга та Маска потроїть показник бою Флойда Мейвезера та Конора Макгрегора у 2017 році, який лише у США подивилися близько 50 млн глядачів. Також Вайт зазначив, що перегляд бою може коштувати глядачу $100.

На його переконання, обидва мільярдери зможуть встояти в клітці, зважаючи на їхні спортивні навички.

Нагадаємо, що недавно Ілон Маск написав твіт, в якому покликав Марка Цукерберга на бій в клітці. Гендиректор Meta відповів на цей заклик коротким повідомленням: «Надішліть мені місцезнаходження». У відповідь на це Ілон Маск написав лише два слова: Vegas Octagon. Так називається клітка для бою від UFC у Лас-Вегасі.

За цією історією спостерігає чимало людей. Вони оцінюють шанси мільярдерів на успіх в поєдинку та навіть роблять ставки на майбутнього переможця. Разом із тим, варто зважати на можливості топменеджерів. Приміром, Ілон Маск каже, що брав участь у вуличних боях. А от Марк Цукерберг – боєць MMA та виграє турніри з джиу-джитсу.