Марк Цукерберг відповів на заклик Ілона Маска влаштувати поєдинок. Про це пише The Verge.

Все почалося із нещодавнього твіта Ілона Маска, в якому він написав, що готовий до бою в клітці з Марком Цукербергом.

Останній не забарився і відповів на закид генерального директора Tesla коротко.

«Надішліть мені місцезнаходження», – написав гендиректор Meta у Stories в Instagram, опублікувавши скрін із викликом гендиректора Tesla.

Бійка Цукерберг

Всю серйозність ситуації вже підтвердила прессекретарка Meta Іска Саріч. За її словами, історія говорить сама за себе.

У розвиток ситуації Ілон Маск написав лише два слова: Vegas Octagon. Так називається клітка для бою від UFC у Лас-Вегасі.

На додачу він також розкрив свій секретний прийом, який, певно, готується застосувати проти Цукерберга.

«У мене є чудовий рух, який я називаю «Морж», коли я просто лягаю на суперника і нічого не роблю», – написав Маск у ще одному твіті.

За поки що словесним поєдинком двох неординарних мільярдерів спостерігає чимало людей. Дехто сприймає все це за жарт, а хтось оцінює фізичні можливості суперників та готується робити ставки.

«Так… я ставлю на Цукерберга. Думаю, Ілону Маску буде ще більш незручно, ніж тоді, коли його освистали зі сцени на шоу Шаппелла», – пишуть в Twitter, маючи на увазі появу мільярдера на шоу в грудні минулого року.

Разом із тим, варто звернути увагу, що 51-річний Маск має певну перевагу над Цукербергом із точки зору фізичних розмірів. Він розповідав, що брав участь у справжніх вуличних бійках, коли ріс у Південній Африці. Натомість 39-річний Цукерберг – боєць MMA, який виграє турніри з джиу-джитсу.