Після релізу Diablo IV вже встигла отримати кілька невеличких патчів і хотфіксів, але днями з’ясувалося, що Blizzard зараз готує “справжній” великий патч — про це компанія розповіла під час стриму Diablo IV Campfire Chat.

У ході трансляції розробники зазначили, що патч буде настільки значним, що для його впровадження, скоріше за все, знадобиться відключити сервери на час обслуговування гри, а фізична копія документа зі змінами, які вже заплановані у цьому патчі, зараз займає 13 сторінок.

Так, Blizzard обіцяє розібратися з раптовими смертями героїв у хардкорному режимі; крім того, Scroll of Escape, який використовується “хардкорщиками” для телепортації до безпечної зони, зможе автоматично рятувати героїв у випадку дисконекту.

Ще одне нововведення — спеціальні символи для доступу до Nightmare Dungeons зможуть телепортувати гравців до цих підземель, тож для “забігу по данженах” вже не треба буде подорожувати до них світом — плюс гравці отримуватимуть за них більше XP.

Серед інших змін, про які відомо вже зараз: дорогоцінні камені в інвентарі нарешті перенесуть з вкладки речей до матеріалів, буде збільшено ліміт на кількість ресурсів і, звісно, очікуються чергові твіки балансу персонажів.

За словами розробника, компанія сподівається випустити патч перед початком першого сезону, який стартує в середині липня.