Генеральний директор студії Illumination Кріс Меледандрі не підтвердив співпрацю з Nintendo у створенні фільму The Legend of Zelda. Про це він заявив в інтерв’ю TheWrap, повідомляє The Verge.

За його словами, він не знає, звідки взялися такі чутки. Про наближення до «великої угоди» недавно повідомив репортер Джефф Снайдер.

«Я не знаю, звідки це взялося, – сказав він. – Тобто я можу зрозуміти, як люди можуть припускати всілякі речі, тому що, очевидно, у нас був чудовий досвід спільної роботи. Мої стосунки з Nintendo зараз включають членство в їхній раді директорів, тому я розумію, як люди можуть припускати такі речі. Але що стосується конкретики, то я чув про це в багатьох звітах. Йдеться лише про те, що буде далі між Nintendo та Illumination».

Як відомо, Nintendo та Illumination співпрацювали над екранізацією відеогри «Брати Супер Маріо в кіно» / The Super Mario Bros. Movie. Станом на початок червня анімація зібрала у світовому прокаті $1,3 млрд та стала другим найкасовішим анімаційним фільмом усіх часів.

Стрічка дебютувала в кінопрокаті на великодніх вихідних, перевершивши всі очікування та побивши декілька рекордів. Фільм зібрав рекордні $377 мільйонів доларів у світовому прокаті – це стало найкращим стартом усіх часів для мультфільмів.