Ще одна гра, яку Ubisoft продемонструвала під час Ubisoft Forward 2023 – це аркадні перегони The Crew Motorfest, третя частина серії The Crew від студії Ubisoft Ivory Tower, створеної колись співробітниками збанкрутілої Eden Games (Test Drive Unlimited).

Як вже давно відомо, замість усієї території США автори The Crew Motorfest вирішили ретельно відтворити у грі лише один острів, острів Оаху архіпелагу Гаваї. Той самий, на якому відбувалися події першої Test Drive Unlimited.

У геймплейному трейлері The Crew Motorfest можна побачити різноманітні типи перегонів, які будуть у грі, й схоже, тепер серія Ubisoft остаточно перетворюється на клон Forza Horizon 5. З цікавого можна відмітити наявність сучасних болідів Formula 1 команди Oracle Red Bull Racing і велику кількість електричних машин.

Геймплейний трейлер насправді не демонструє саме геймплею, але він виконаний на рушії гри й дає можливість оцінити графіку. Виглядає The Crew Motorfest непогано. Наприкінці цього ролика багато хто міг не помітити дуже важливу інформацію – гравці зможуть експортувати весь свій гараж з The Crew 2 у The Crew Motorfest. Як саме це буде відбуватися, Ubisoft сповістить пізніше, але це дійсно дуже круте рішення, на яке розробники аркадних автосимів взагалі-то досі не зважувалися. Усього у новій грі буде понад 600 авто, майже стільки, скільки у Forza Horizon 5!

The Crew Motorfest виходить на Windows ПК, PlayStation 4/5 та Xbox One / Xbox Series X|S вже 14 вересня 2023 р. Власники Gold та Ultimate Edition отримають 3 дні гарячого старту. Сторінки The Crew Motorfest у Steam поки що нема, а ось в Epic Games Store вже є. Схоже, на ПК гра буде тимчасовим ексклюзивом Ubisoft Connect та EGS.