Як нам і обіцяли, під час Ubisoft Forward з’явилося більше подробиць про Star Wars Outlaws, крім того, Ubisoft показала геймплей гри.

10-хвилиний геймплейний трейлер демонструє проходження однієї з місій і у ньому можна побачити бойову частину, елементарний stealth; здібності тваринки-компаньйона, яка вміє відволікати ворогів, перемикати пристрої та приносити зброю; переміщення по світу та бої на спідері; вихід в космос та космічні бої; систему квестів та діалогів. Схоже Ubisoft поєднала в Star Wars Outlaws елементи різних своїх ігор. Тут можна побачити шматочки Far Cry та Assassin’s Creed, Watch Dogs та The Division. Але все разом виглядає дуже непогано.

В іншому ролику автори знайомлять нас з канадською актрисою Умберлі Гонсалес, яка зіграла головну героїню Star Wars Outlaws, шукачку пригод Кей Весс. Умберлі розповідає про свого персонажа та гру. ІМГО, краще б Ubisoft взяла в Умберлі Гонсалес не лише голос та анімацію, а й образ.

Нагадаємо, розробкою гри займається шведська Massive Entertainment (Tom Clancy’s The Division 1/2, Avatar: Frontiers of Pandora) з використанням власного рушія Snowdrop. Реліз Star Wars Outlaws на Windows ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S заплановано на 2024 р., скоріш за все восени.