Компанії Microsoft та Ubisoft на виставці Xbox Games Showcase представили трейлер нової гри за мотивами «Зоряних війн» під назвою Star Wars: Outlaws, пише The Verge.

«Насолоджуйтесь першою в історії грою з відкритим світом «Зоряних війн», дія якої розгортається між подіями фільмів «Імперія завдає удару у відповідь» та «Повернення джедая», – сказано в описі до трейлера.

Реліз майбутньої гри Star Wars: Outlaws заплановано на 2024 рік.

«Досліджуйте різні планети по всій галактиці, як знакові, так і нові. Ризикуйте всім разом із Кей Весс, новоспеченою пройдисвіткою, яка прагне свободи і грошей для початку нового життя, та її супутником Ніксом. Боріться, крадіть і перехитряйте, прокладаючи собі шлях через злочинні синдикати галактики, приєднавшись до найрозшукуваніших злочинців галактики», – йдеться в описі.

Більше кадрів із неї Ubisoft збирається показати під час заходу Ubisoft Forward у понеділок.

До слова, навесні сервіс Disney+ презентував тизер-трейлер нового серіалу у всесвіті «Зоряних війн» – Ahsoka. Це ще один спін-оф до «Мандалорця» / The Mandalorian, який розповідає про джедайку-тогрутянку Асоку Тано. Прем’єра «Зоряні війни: Асока» / Star Wars: Ahsoka на Disney+ запланована на серпень 2023 року.