Стримінговий сервіс Netflix показав офіційний трейлер третього сезону серіалу «Відьмак» / The Witcher, знятого за книжками польського письменника Анджея Сапковського.

«Хаос наближається. Третій сезон «Відьмака» стартує 29 червня, – сказано на офіційному каналі Netflix у YouTube. – Доля звела їх разом. Небезпечні сили намагаються розлучити їх. Ґеральт і Йеннефер борються за безпеку Цірі, поки на континенті назріває війна».

У кінці квітня Netflix представив перший тизер третього сезону серіалу «Відьмак» / The Witcher. Новий сезон поділять на дві частини та покажуть з різницею в місць. Майбутній сезон стане адаптацією четвертої книги польського письменника – «Час презирства».

Крім того, Netflix ще до виходу 3 сезону «Відьмака» повідомив про його продовження на 4 сезон, але вже без виконавця головної ролі Ґеральта з Рівії, Генрі Кавілла. А от недавно стримінг без зайвого розголосу подовжив серіал «Відьмак» / The Witcher на ще один сезон. Зйомки 5 сезону планують розпочати невдовзі після завершення роботи над 4 сезоном «Відьмака».