Стримінговий сервіс Netflix представив перший тизер третього сезону серіалу «Відьмак» / The Witcher, який зняли за книжками польського письменника Анджея Сапковського.

Стримінг повідомив, що прем’єра нового сезону відбудеться 29 червня. Примітно, що в самому відео Netflix вказав дві дати, зокрема й 27 липня. Тобто третю частину «Відьмака» поділять на дві частини та покажуть з різницею в місяць.

Нагадаємо, що майбутній сезон стане адаптацією четвертої книги польського письменника – «Час презирства». Netflix ще до виходу 3 сезону «Відьмака» повідомив про його продовження на 4 сезон, але вже без виконавця головної ролі Ґеральта з Рівії, Генрі Кавілла. На роль відьмака взяли Ліама Хемсворта, найбільш відомого за роллю Гейла Готорна у серії фільмів «Голодні ігри».

Торік виробництво третього сезону «Відьмака» ставили на паузу через новий спалах Covid-19. З такою ситуацією члени знімальної команди зіткнулися й наприкінці 2020 року, коли через пандемію змушені були поставити на паузу зйомки другого сезону серіалу.