Поки SCS Software неквапливо доповнює American Truck Simulator, наближаючись до східного узбережжя США, в них з’явився конкурент, який вирішив «захопити» поки що не зайнятий штат – Аляску. Розробники Alaskan Road Truckers оприлюднили нове відео, у якому показали геймплей та розповіли чому їх гра – це більше, ніж просто симулятор вантажівки.

Alaskan Road Truckers, який ще нещодавно називався Alaskan Truck Simulator (!), розробляє польська студія Road Studio і, схоже, вони вирішили дати гравцям саме те, що вони вже роками вимагають у SCS Software, але так і не отримали.

Зміну пір року, сніг та негоду, режим пересування пішки, інтерактивну кабіну з купою кнопок, які можна натискати, інтерактивні елементи при обслугованні вантажівки, активності за межами кабіни, військові вантажі тощо. Таке враження, що автори просто йшли по переліку вимог гравців до SCS Software. Саме тому Road Studio і підкреслює, що Alaskan Road Truckers – це не симулятор вантажівки, а симулятор водія, в черговий раз тролячи SCS.

Що ж, конкуренція – це добре. Що вийшло у Road Studio, ми зможемо дізнатися до кінця 2023 р., коли Alaskan Road Truckers з’явиться на Windows ПК, Xbox Series X/S та PlayStation 5. А поки що гру можна додати до Списку бажаних у Steam.