Ці троє ходять разом. Якщо хтось не зрозумів, йдеться про «велику німецьку трійку» автомобілів. Після запуску нових автомобілів Mercedes E-класу та BMW 5-серії, щось мав відповісти їх ключовий конкурент – компанія Audi.

Проте наразі автомобілі сімейства Audi A6 та Audi A7 перебувають у середині життєвого циклу, тож повністю замінювати моделі ще зарано. А ось провести невеличке оновлення – як раз час.

Отже, по-перше, оновлені Audi A6 та Audi A7 отримали нове оформлення фар та решітку радіатори з шестикутниками замість поздовжніх ліній. Власний варіант решітки має лише крос-версія Audi A6 allroad (перша світлина новини). По-друге, змінився передній бампер, варіанти колісних дисків та палітра фарб для кузова. По-третє, в залежності від комплектації, автомобілі можуть мати дифузор у задньому бампері, декор «темний хром», спортивну підвіску.

Що стосується оновлень всередині, то варто відзначити салон. Адже відтепер віртуальна панель приладів з 12,3-дюймовим дисплеєм присутня у всіх комплектаціях, також додано нові варіанти оздоблення інтер’єру. А ось технічних змін немає. Можливо тому, що автомобілі Audi A6 та Audi A7 від самого початку отримали дуже прогресивну техніку: широкий вибір 4- або 6-циліндрових бензинових та дизельних двигунів, два PHEV-гібриди, можливість замовлення «пневми» та поворотних задніх коліс, адаптивні матричні фари.

Прийом замовлень на оновлені автомобілі Audi A6 та Audi A7 в Європі стартує вже від сьогодні. Вартість Audi A6 в Німеччині буде складати від 53 800 євро, вартість Audi A7 – від 63 500 євро. Чекаємо на появу оновлених автомобілів вже в Україні!