Blizzard офіційно скасувала очікуваний гравцями режим PvE Hero для Overwatch 2, але начебто якийсь PvE у грі все ж таки буде. Про це пише IGN з посиланням на Twitch-трансляцію Blizzard.

Під час трансляції виконавчий продюсер Overwatch 2 Джаред Нойс так пояснив рішення скасувати PvE:

«Розробка PvE насправді не досягла того прогресу, на який ми сподівалися. Команда створила купу дивовижного контенту, неймовірні місії, які й справді захоплюють. Тут є абсолютно нові вороги, з якими надзвичайно весело битися, є кілька справді чудових і веселих талантів героїв. Але, на жаль, потрібні ще дуже величезні зусилля, щоб зібрати все це докупи у якості притаманній Blizzard. Насправді зараз немає ніякої визначеної кінцевої дати, коли ми зможемо оприлюднити все це.

Тож перед нами встав ще один важкий вибір. Чи ми будемо продовжувати вкладати усі зусилля у PvE, сподіваючись, що колись у майбутньому зможемо випустити його, чи ми будемо дотримуватися поточного плану та зосередимось на підтримці гри? Стало зрозуміло, що ми не зможемо реалізувати те оригінальне бачення PvE, яке ми показували у 2019 році. Це означає, що ми не будемо створювати спеціалізований режим героїв з деревами талантів, довготривалим прогресом тощо. Ці речі більше не входять у наші плани. Ми знаємо, що це розчарує багатьох з вас, тому ми хотіли згадати це, перш ніж говорити про подальший розвиток гри. Чесно кажучи, багатьом із нас, багатьом людям у команді, які вкладали серце й душу в цей режим, було справді важко.»

В Overwatch 2 не буде обіцяного режиму PvE Hero

При цьому деякі елементи PvE, як то окремі й навіть однокористувацькі місії, в Overwatch 2 залишаться. Наприклад, одну з них можна побачити у складі Шостого Сезону гри. Але чи замінить це режим PvE Hero? Навряд чи.

Нагадаємо, свого часу ми вкрай негативно оцінили Overwatch 2, поставивши йому 3/10.