Місяць майже добіг кінця, а це значить, що прийшов час традиційного анонсу роздачі ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у травні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

GRID Legends (PS4, PS5)
Остання на сьогодні частина у серії автосимуляторів GRID від Codemasters, що вийшла у лютому минулого року на всіх основних платформах, і зараз вже доступна для передплатників сервісу EA Play. GRID Legends отримала загалом непогані оцінки критиків, але гравці до неї поставилися скептичніше.

Chivalry 2 (PS4, PS5)
Мабуть, найцікавіша пропозиція травня. Chivalry 2 — багатокористувацький слешер, в який можна грати як від першої, так і третьої особи, що відтворює епічні середньовічні битви. Chivalry 2 підтримує кросплатформну гру і серед іншого доступна у сервісі Game Pass від Microsoft, тож з пошуком гравців особливих проблем не буде.

Descenders (PS4)
Descenders — відеогра про спуск на гірських велосипедах, з досить аркадним ігровим процесом і процедурно згенерованими рівнями. Гра вже не нова — на ПК вона вийшла ще у 2019 р., реліз на PS4 відбувся роком пізніше. У Steam вона має виключно схвальні відгуки гравців (95%+ позитивних рецензій), але на Metacritic оцінка критиків спокійніша — приблизно 75/100 на всіх основних платформах.

Роздача стартує 2 травня, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри квітня. Нагадаємо, це Sackboy: A Big Adventure, Meet Your Maker і Tails of Iron.