Місяць майже добіг кінця, а це значить, що прийшов час традиційного анонсу роздачі ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у квітні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

Meet Your Maker (PS4, PS5) — багатокористувацький екшн від першої особи, з будівництвом власної бази та нападом на бази супротивника. Meet Your Maker — нова гра, і в PS Plus з’явиться у день свого релізу.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5) — найцікавіша пропозиція місяця. Дуже милий платформер із затягуючим геймплеєм довгий час був ексклюзивом PlayStation, але наприкінці минулого року врешті-решт з’явився і на ПК. Нещодавно у нас був огляд Sackboy: A Big Adventure, де ми високо оцінили цю кумедну гру для дітей та дорослих.

Tails of Iron (PS4, PS5) — рольова гра у вигляді сайд-скролеру з намальованою вручну графікою. Tails of Iron вийшла у 2021 р. і отримала в цілому непогані відгуки як критиків, так і гравців.

Роздача стартує 4 квітня, а поки діє попередня пропозиція: у всіх бажаючих ще залишається час забрати в PS Plus ігри березня. Нагадаємо, це Battlefield 2042, Minecraft: Dungeons і Code Vein.