Видання Autocar India розповідає про цікавий дебют – новий автомобіль Citroen C3 Aircross. Хоча зачекайте: це не та європейська версія, яка очікується у 2024 році, а лише місцевий індійський варіант моделі. Адже варто нагадати, що в Індії та Латинській Америці є власна версія Citroen C3 (навіть електро), простіша порівняно зі звичним нам «європейцем».

Й новий кросовер Citroen C3 Aircross побудований саме на цій спрощеній основі. Проте він відрізняється збільшеними розмірами кузова (загалом довжина 4,3 метра), власним переднім бампером та ліхтарями, великими 17-дюймовими колесами тощо.

Але найголовніша відмінність індійського Citroen C3 Aircross ховається всередині – це опційний 7-місний салон, що пропонується на додачу до звичайного 5-місного варіанту. Третій ряд сидінь встановлено в багажному відсіку (444-511 л), від якого в такому випадку майже нічого не залишається. Крім того, в салоні новинки Citroen C3 Aircross варто відзначити наявність великого 10-дюймового дисплея, що встановлено поруч зі ручками керування звичайною системою вентиляції – ось такі індійські контрасти.

Бажаєте ще один? Для автомобіля Citroen C3 Aircross заявлений 1,2-літровий 110-сильний бензиновий турбодвигун: наче все логічно, такий варіант є в гамі компанії Citroen. Проте наразі для новинки запропоновано лише 6-ступеневу «механіку», а версія з «автоматом» з’явиться пізніше. Ось такий він – незвичний, але по своєму цікавий 7-місний кросовер Citroen C3 Aircross в індійському виконанні.